Galleri 2

Galleri 2 blev skapad därför att sidan med Galleri inte gick att redigera längre!
Här finns bilder på en del av mina lapptäcken men också bilder på kviltar som kursdeltagare och kunder har gjort. Det måste inte bara vara quiltar heller utan allt som du har sytt i lappteknik eller i lapptäckestyger är trevligt att se. Om du har något bra kort på en quilt du har gjort skicka då gärna det till mig så försöker jag lägga in det under en period på denna sida. Beskriv gärna hur du har sytt, namn på blocket/kvilten, var du har hittat inspirationen (uppge alltid källan om det inte är din egen design) m.m.

Ingalill Hallstöm har sytt den härliga resttygskvilt efter att ha gått String-a-long quilt-kursen för mig digitalt. Visst är den fint med rester?
Johanna Bono gick kursen Improvisation Crazy under Quiltköpings Rallyt och sydde denna lilla kvilt av det. Trevligt täcke!
Johanna gick också kursen String-a-Long-Kvilt och det blev en härlig kudde av hennes block!
Ulla Eriksson gick min kurs Art Kvilt, Besvärliga former, Digitalt och var snabb med att sätta in lövet vi sydde i en lite väggbonad. Mycket smakfullt och trevligt med bårder endast på två sidor. Det orangea ”poppar” upp när det sätts mot sin kontrastfärg blått.
Jag sydde många muggmattor när jag designade och skrev mitt nya mönster ”Fem Muggmattor”

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr