Nytt kurskoncept och ny Videosida

Jag har gjort lite förändringar på vår hemsida. Efter att ha funderat länge på om och hur jag ska ha kurser i fortsättningen så har jag nu kommit fram till ett nytt koncept. Det blir en mer skräddarsydd kurs för 1-3 deltagare här i min studio.

Syplatser
Tillklippningsplatser
Undervisning och tillklippning

Deltagarna väljer själv ämne och antal timmar (heltimmar) som de vill ha. Självklart i samråd med mig och inom mitt kompetensområde:). vi bestämmer också tillsammans vilken tidpunkt på året och mellan vilka klockslag kursen ska vara.

Det kan vara en endagskurs eller kurs under några dagar men då i följd. Nyligen hade jag en ”provkurs” på 2 dagar med 5 timmar per dag. Det fungerade bra tyckte vi alla.

Läs mer om det på sidan Marie kurser under Kurser

Jag har också omarbetat sidan med mina videos. De ligger på samma ställe men förhoppningsvis är de lättare att hitta och framför allt lättare att se vad de handlar om. Se Maries Videor!

Videon om Enkel flätad duk
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr