Crazy Log Cabin blocks-video

Jag har lagt ut en ny video som beskriver hur jag skär och syr ett (eller flera) crazy log cabin blocks!

Under kursen Art Quilt har vi pratat om många saker och en grundidé var dessa tokiga blockhusrutor. Jag valde att göra en video på konstruktionen eftersom den är lite annorlunda än vanligt.

Blocken blir lite ojämna men spännande och de kan användas på lite olika sätt. Jag håller på med en ny video som visar hur man går vidare med dessa block.

Du kan titta på videon genom att klicka på videon nedan eller genom att söka på YouTube på mitt namn, Marie Hellbergh, eller genom att följa länken här: https://www.youtube.com/watch?v=UJndmtWtrf8&t=46s

Om du vill fortsätta att titta på videos som jag gör kan du prenumerera på min kanal. Det gör du i så fall på YouTube under videon.

Marie visar hur hon syr Crazy Log Cabin Quilts

1 tanke på “Crazy Log Cabin blocks-video”

  1. Åh, vad roligt det var att se hur du syr och får en tydlig instruktion. Jag har sytt ”lappteknik” för flera år sedan och nu känns det som att jag vill börja igen. Ska prenumerera på dina instruktionsfilmer på You Tube för att få ännu mer inspiration.

    Tack så mycket

    Svara

Lämna en kommentar