Ett nytt mönster från mig!

Nu har jag fått färdigt mönstret till löparen Spot on!

Jag har använt mig av serien Grunge Hits the Spot från Moda i de färgglada rutorna och Brighton från Stof i bottentyget. Vi har nästan hela serien av Precuts i denna serie och jag tyckte den var så läcker att jag måste göra något av den.

Mönstret

Andra varianter är Jelly rolls, Layer Cakes och Charm packs.

Jelly Roll 2 1/2″ remsor på hela bredden av tyget ca 110 cm
Alla färger i serien
Layer cake 10*” x 10″
Charmpack, 5″ x 5″

2 tankar på “Ett nytt mönster från mig!”

 1. Jag har försökt nå er…Jag har beställt nya löparen som pdf fil och swishat pengar för mönstret.
  Men jag har inte fått något mönster ej heller någon respons från er på mina mail.

  Annica Ågren

  Svara
  • Hej Annica
   Du verkar inte få mina mail så jag hoppas att du kan läsa detta. (kolla skräpposten) Vi kan inte hitta din beställning, är du säker på att den gick igenom? Vi ser din betalning och jag väntar på svar från dig så jag vet att du får pdf-en. Jag försöker ringa dig imorgon.

   Svara

Lämna en kommentar