Förändringar i butiken!

Till Salu

Efter en lång tids funderingar och brottandes med frågan så har vi bestämt att dra ner på Quiltbutik Textilia efter drygt 18 år.

Det innebär att om någon är intresserad av att ta över mitt hjärtebarn så skulle det vara väldigt roligt. Om inte så kommer vi att sälja ut vad vi har i lager under en tid för att sedan stänga den fysiska butiken. Vi kommer troligen att ha kvar webshopen en tid därefter.

Detta innebär också att jag under våren 2017 inte kommer att ha några kurser men jag kan tänka mig att ha kurser längre fram både i Lidköping med omnejd och i övriga landet.

Jag har fortfarande många idéer på saker jag kan göra, tex kurser, YouTube videos, mönster m.m även utanför butiksmiljön.

Jag behöver mer tid för min familj, mitt eget skapande och min hälsa så detta beslut är nog det enda sättet att få det. Jag har försökt att bara dra ner på takten och engagemanget men det fungerar inte för mig, jag vill helst göra det jag gör helhjärtat och med entusiasm.

Det har inte varit enkelt att komma fram till detta beslut och jag har fortfarande inte bearbetat allt. Lappteknik och Kviltning är verkligen min passion och jag hoppas att jag kan hålla på med det i många år till.

Är du intresserad av att ta över Quiltbutik Textilia så kan du maila marie@qbtextilia.se

5 tankar på “Förändringar i butiken!”

 1. Åh, vad tråkigt att läsa ert senaste nyhetsbrev 🙁
  Vart ska jag nu åka för att kunna gå omkring och klappa på fina tyger och få med mig alldeles för många hem ;-),
  Kommer sakna er något fruktansvärt.
  Hoppas vi hinner ses några gånger innan ni stänger helt.

  Svara
  • Jag håller med dig, det kommer att bli tråkigt jag har handlat hos Marie i flera år via nätet och det har funkat perfekt, har varit min hovleverantör.

   Svara
 2. Jag säger precis som Helene…Åh vad tråkigt att ni ska
  avveckla. Man har alltid hittat något fint i er butik och att
  den bara finns där när man behöver något. För att inte tala om kurserna som jag har gått hos er! Jag kommer också att sakna er mycket. Hoppas ni hittar någon som
  vill fortsätta med butiken.
  Kram till er båda.

  Svara
 3. Jag köpte en symaskin av dig i somras ,vart vänder jag mig om jag behöver hjälp med maskinen

  Svara

Lämna en kommentar