Glasunderlägg med tyger från Stof

Nu är jag på gång igen efter ett tufft år för mig personligen, livet har skavt som någon uttryckt det men nu är det bra igen:)

Jag tänkte dela med mig lite om hur jag syr glasunderlägg. Jag tycker de är jättebra att ha under glaset, kaffemuggen eller en flaska julmust. De jag har gjort är med jultyger och det är kanske lite i senaste laget nu men självklart kan man välja andra tyger som passar in i dekoren hemma.

Jag har använt tyg 6445 från Stof till kvadraterna (det är 11 kvadrater per rad, ca 10 cm) och ett tyg i lin/bomull 14-050 som bakgrund. Det är kanske för sent att sy dem till denna julen men de går ju att sy i andra tyger också:)

Jag får inte mitt program att fungera riktigt som jag vill så du får läsa pdf-filen längst ner i inlägget. Om du skriver ut filen så glöm inte att att klicka i ”ingen skalning” så mallarna blir i rätt storlek.

De med hjärtan eller cirkel kan göras dubbelsidiga. Jultygerna är också från Stofs kollektion, de är lämpliga för kviltar likaså dukar eller kuddar tex.

glasunderlagg_bloggen

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr