En påminnelse om: En video om att vika julstjärnor!

Detta inlägg kan vara aktuellt i år också. Jag hann ju inte innan jul förra året! så detta blir en kopia av den från förra året:)

Jag hade tänkt att hinna få färdigt denna lilla video innan jul men så blev det inte utan den kommer nu istället. Hoppas att du tycker att det är roligt att vika julstjärnor vare sig du redan kan det eller detta är nytt för dig.

Man kan vika dessa stjärnor i många olika storlekar beroende på vad man ska ha dem till och vad man tycker om. Mina favoriter är nog de med bandbredd ca 1,5 och 2 cm. Det är de i 2 cm som jag visar i videon. De blir ca 8 cm färdiga.

 

Jag önskar er en God fortsättning på helgerna och ett Gott Nytt År.

Gillar du videon vore det tacksamt om du klickar på gilla eller tummen upp. Du får gärna prenumerera på mina videos också, tack på förhand:)

Det finns redan en del videos om detta på YouTube, de allra flesta är på engelska men om du vill titta på dem kan du söka på Scandinavian folded star.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr