Enkel flätad duk

Enkel flätad duk är ett äldre mönster som jag har reviderat och nu gjort en instruktionsvideo till. Jag tycker att det är roligt att sy denna duk som sys på ett fiffigt sätt. I princip är det skär, sy ihop, vrid, skär osv. Det är dock väldigt viktigt att sömsmånen är riktig och jag har därför med en instruktion i hur man bäst kan kolla sin sömsmån. Mönstret använder tum (inch).

Du behöver mönstret (som finns både som PDF och som utskrivet mönster) för måtten och skrivna instruktioner.

Jag har sytt upp några varianter på duken, både i olika färger och med olika kviltning.

Flerfärgad och med stippelkviltning
Svart,går.vit med raksömskviltning
Blå nyanser och stippelkviltning

Jag har skapat en ny meny-kategori som jag kallar Maries videor. Där kommer mina videos att finnas i framtiden, förutom på YouTube förstås. Om du söker på YouTube så sök på Marie Hellbergh med h på slutet så hittar du dem.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr