Incomparable Buttons, keramikknappar

 Har du upptäckt keramikknapparna från Sydafrika? De är helt fantastiska. De finns i massor av motiv och färger. De ger jobb åt ca 50 afrikanska kvinnor som tillverkar knapparna för hand.  Märket på knapparna är Incomparable Buttons och du hittar dem på min hemsida under Kreativt/Knappar eller om du klickar på namnet. Knapparna tål tvätt men du bör nog lägga ett plagg in och ut och gärna i en tvättpåse. Jag har själv tvättat mitt linne med knappar flera gånger utan problem.

 
Här har jag använt en knapp som dekoration över ett magnetlås på en liten handväska. Det är denna väska som heter Handväska med Krympestoff.


En närbild på handväskans knapp.


Här har flaskor dekorerats med knappar och ett band (bild från Incomparable Buttons). Jag skulle kunna tänka mig att dekorera på liknande sätt en burk med hemlagad marmelad som jag ger bort som värdinnegåva….


Här har jag använt ett hjärta från Incomparable Hearts för att göra mitt paket lite mer speciellt.


Det finns knappar för näsa och knappar till en snögubbstavla.(bild från IB)


Varför inte sy på en snygg knapp på en enkel sko? (bild från Incomparable Buttons)


Lilltjejens tröja får ett fint lyft med dessa zebraknappar (bild från IB)


Här har många olika knappar använts kreativt för att få en fin bonad (bild från IB).

Användningsområdena är jättemånga. Har du använt knapparna på något sätt så skicka gärna en bild som jag lägga ut här.

 

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr