Medlemssida/Mönstersida Club Textilia

Medlemssida

Club Textilia finns inte längre i sin tidigare form men eftersom här finns några mönster så låter jag sidan finnas kvar. Vill du följa mig och mina idéer så prenumerera på bloggen på startsidans högra sida, en bit ner.

Efter en lång tids funderingar och brottandes med frågan så har vi bestämt att dra ner på Quiltbutik Textilia efter drygt 18 år.

Jag har fortfarande många idéer på saker jag kan göra, tex kurser, YouTube videos, mönster m.m även utanför butiksmiljön.

Jag behöver mer tid för min familj, mitt eget skapande och min hälsa så detta beslut är nog det enda sättet att få det. Jag har försökt att bara dra ner på takten och engagemanget men det fungerar inte för mig, jag vill helst göra det jag gör helhjärtat och med entusiasm.

Det har inte varit enkelt att komma fram till detta beslut och jag har fortfarande inte bearbetat allt. Lappteknik och Kviltning är verkligen min passion och jag hoppas att jag kan hålla på med det i många år till.

 Club Textilias Microgrytlapp blev väldigt populär första gången jag beskrev min idé. Klicka på bilden så kommer du till beskrivningen.

microgrytlapp

Här är en idé för en resttygskvilt, Scrappy Ninepatch.

Scrappy_Nioruta

 I Nyhetsbrevet nr 18 ingår det ett gratis mönster (eller i alla fall början på det). Jag kallar den Februarikvilten. Om du klickar på namnet så kan du ladda ner hela mönstret.

 Här får du lite olika färgförslag

   

 

  

   Textilia Nytt nr 17

 I Textilia Nytt nr 17, sommaren 2006 ingår ett gratis mönster på en resttygskvilt – Mosaikkvilten. Klicka på namnet för att läsa mönstret. Här nedan kan du se flera förslag på olika färgsättningar.

  

  

  

  

  

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr