Nya tygklubben Memory

Nu ligger jag i startgroparna för en ny tygklubb, Tygklubb Memory. Om tillräckligt många är intresserade så startar den i november eller december.

 

Nu är Tygklubb Bas slut och jag funderar på om det kan vara dags med en ny klubb (Batikklubben finns kvar!) . Jag blev så inspirerad av Stofs nya basserie Quilters Basic Memory med sina 108 tyger i pigga och småmönstrade färger (finns även lite beigebrunt och svartvitt), se nedan, att jag tänkte det kunde vara en lämplig klubbidé. Gå gärna in på http://www.stof-dk.com om du vill se lite uppsytt i denna serie.

 Klubben kommer att hålla på ca 1,5 år eftersom det tar så lång tid innan ni har fått alla tyger. Jag  beskriver nedan lite mer hur jag tänker mig att det ska fungera o.s.v. Jag hoppas att den ska bli till glädje för dig. Jag har fått lite funderingar på hur stora bitar jag ska skicka er så därför har jag gjort två olika alternativ.

 – Jag kommer att skicka ut 1 paket bestående av 6 st. 20 x 110 cm (Alt.A), alternativt 6 st 30 x 110 cm (Alt. B) bitar av bastygerna varje månad, ca 10 ggr/år. Tidpunkten när det skickas ut i månaden kan variera.

– Jag kommer troligen att skicka tygerna i den ordning som de ligger på ”kartan” förutom om jag får några problem med leveranserna men det kan bli blandat om jag tycker det blir bättre. Någon gång ibland kommer jag att skicka med någon idé, ett block eller liknande .

– Varje sådant paket kostar 180/265 kr inklusive portot (ca 20 % rabatt på tygerna) och detta betalas in i förväg. Efter första gången så kommer ett inbetalningskort som gäller nästa månad med i paketet. Priset är ett medelpris men jag hoppas att det inte ska behöva ändras alltför ofta. Det kommer bara att ändras om det blir dramatiska förändringar i priserna på tyger eller frakt.

– Uppsägningstiden är 2 månader (2 paket) eftersom det tar ungefär den tiden att avboka tygerna för mig.

  Anmälan:

Genom att skicka in 180/265 kr till postgiro 159 65 90-8 anmäler du dig till Tygklubb-Memory. Skriv ditt namn och Tygklubb-Memory (med nummer, nr 1 på första osv.) på inbetalningen så jag vet vad det är för. Maila marie@quiltbutiktextilia.se  eller ring mig med hela din adress så vet du säkert att jag får med dig på listan. Det är dubbel säkerhet att jag får med dig om du hör av dig via mail eller telefon samtidigt som du betalar in avgiften.

 Har du några frågor är du självklart välkommen att höra av dig.

Marie


Några av de blå tygerna


Blå och rosa


Några gula och gröna


Och till sist några av de röda. Här finns ju också gråbruna, ljus botten med rosor och hjärtan i rosa, rött, lila, blått, svartvita tyger, lila, turkos osv.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr