Nya verktyg från Clover

By Textilia 16. september 2009 11:33

Clover har kommit ut med en ny undertrådsspolhållare (oj vilket långt ord det blev),bobbinholder på engelska, som verkar ganska fiffig. Den tar 30 spolar och man kan lätt ta med sig en omgång om man t.e.x. ska gå på kurs.

 

Jag har också fått hem Clovers Rose Makers. De finns i tre storlekar, small, medium och large. Jag måste säga att från början tyckte jag att det var onödigt att använda ett verktyg för att göra rosor, det kunde jag ändå…
Men det blev mycket finare rosor på ett enklare sätt med hjälp av dessa mallar.

 

 Puff Quilting verktyg är också något  relativt nytt från Clover. Det finns i två storlekar och i två olika förpackningar i varje storlek. Det ena är ett set med 4 clips, mallar och ett verktyg för att vända tygerna och stoppa med. De fungerar väldigt bra. Jag har sålt många för att vända smala saker som t.e.x. dockben.

 

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr