Nytt system för följare av min Blogg

Vi har bytt system för att följa min blogg vilket innebär att den gamla kommer att fasas ut.
Jag hoppas att det fortfarande fungerar så att du som redan prenumererar på min blogg får detta meddelande!

Om du vill fortsätta att följa mig och få E-post när jag lägger ut ett nytt inlägg så vore det bra om du prenumererar på nytt. Vi har inte lyckats föra över mina följare till det nya systemet så du måste tyvärr välja igen om du vill få dessa e-postmeddelande.

På startsidan, www.qbtextilia.se, ganska långt ner till höger finns rubriken ”Prenumerera på min blogg” där du kan fylla i ditt namn och din E-post. Klicka i godkännande av att vi lagrar dina uppgifter och på knappen Prenumerera.
Du kommer att få en e-post där det finns en länk att klicka på för att bekräfta att du vill prenumerera. Klart!!

Det är också bra om du lägger in marie@qbtextilia.se i din adressbok så e-posten inte hamnar i Skräpkorgen:)

Jag ber om ursäkt för detta extra besvär men hoppas givetvis att du vill fortsätta prenumerera på bloggen:)

Smygestenar

Denna kvilt sydde jag efter instruktioner i boken Artful Log Cabin Quilts av Katie Pasquini Masopust. Kurs kommer troligen i vår:)

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr