Olika mellanlägg för väskor, necessärer m.m

Jag fick för mig att prova alla de olika mellanlägg vi har i butiken genom att sy en och samma typ av necessär men med olika mellanlägg i. Dels tycker jag att det kan vara bra att känna till egenskaper och hur de är att sy i för egen del och dels kan det förhoppningsvis hjälpa kunder att bestämma vilket mellanlägg de vill ha i sina väskor. Jag testade hur de var att sy i och hur väskan höll sig uppe. Jag ville även veta hur de höll sig i tvätt (de med stryk på klister)

inrform_rosa_sommerloft

Denna är sydd av tygserien Summer Loft från Gütermann och med mellanlägget In-R-Form som är en skumgummiliknande vadd med tyg på båda sidor med stryk på klister på båda sidor. Den är ca 145 cm bred, lätt att sy med och ger inget gummi på nålen. Mellanlägget är väldigt lätt samtidigt som den ger stadga och håller formen. Den tål både handtvätt och maskintvätt utan att man behöver kvilta den så mycket om man inte vill. Extra lämplig till datorväskor, Surfplattefodral som man vill skydda lite extra och väskor som man vill ska kunna stå utan att vika ihop sig.

bosal_gron_mimi

Denna är sydd av tyger från Modas serie Mimi, blågrönt och mönstrat, med fusible fleece (påstrykbar klister-vadd) 325B

325B är en ganska tjock, stadig vadd som ger stadga åt ett projekt. 325B är ca 110 cm bred. Den sitter kvar efter båda handtvätt och maskintvätt och eftersom den ger en del gummi på nålen så lämpar den sig till projekt där man inte kviltar så mycket.

Vi har många fler mellanlägg så jag återkommer allt eftersom jag syr med dem:)

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr