Quiltbutik Textilia har flyttat från Fabriksgatan 4 i Lidköping

Quiltbutik Textilia har flyttat från Fabriksgatan 4 i Lidköping!

Nu har det gått några veckor sedan vi sorterade, slängde och flyttade hem varor, inventarier och allt annat. Vi körde många lass till avfallshanteringen och till secondhand butiker men det är ändå mycket kvar som nu måste hitta ett hem i vårt hus. Det är fortfarande överväldigande men vi börjar hämta oss från det värsta.

Symaskinen hittar jag i stort sett inte ännu men Håkan bygger hyllor och annan förvaring så det ska väl ordna sig till slut.

Det finns inte mycket utrymme för funderingar än men jag är väldigt tacksam och glad för alla snälla ord och fina blommor m.m. Det värmde när vi fick dem och det värmer att tänka på nu. Jag hoppas att vi även i fortsättningen kommer att ses och höras.

E-postadressen och är densamma som förut och även mobiltelefonen.

Jag har bestämt med NBV att jag ska ha kurser på tisdagar med början i mitten av september. Det blir både eftermiddag och kväll och kurser i både lappteknik och klädsömnad med inriktning på mjuka tyger. Det blir troligen också någon helgkurs. Mer detaljer kommer längre fram. Kurserna kommer att hållas i NBV:s lokaler vid Rörstrand.

2 tankar på “Quiltbutik Textilia har flyttat från Fabriksgatan 4 i Lidköping”

 1. Hej! Bor i Kungälv och har min mamma som quiltar och har då frågan : Kan vi fortfarande handla hos er?
  Med vänlig hälsning Anna Edberg 0722226161

  • Hej
   Tack för din fråga.
   Vi kommer att öppna webshopen igen i betydligt mindre skala i höst. Vi kan ta emot önskemål på produkter som kunder vill ha och vi kan specialbeställa varor. Vi kommer troligen inte att ha metervaror längre.
   Vi kommer inte att ha öppettider men man kan beställa på hemsidan för leverans med DHL eller Postnord eller för att hämta varorna här.
   Var det något särskilt du tänkte på?
   Trevlig sommar
   Marie

Lämna en kommentar