Stängt för kurs

Butiken är stängd veckan 27 april till 4 maj. Jag missade det när jag skickade ut senaste nyhetsbrevet så vi förlänger klubbrabatten men en vecka.
Rabatten gäller alltså även v19

Vi ska bl.a på kurs med Janome. Du har väl sett att Ernst syr på en Janome MC8900? Denna underbara maskin:)

symaskin_8900-med-topplokk-oppe

Jag fick en förfrågan från en clubmedlem om mönster på kvilten som finns i bilden på loggan. Jag har satt ihop en liten enkel beskrivning på kvilten. Jag fick ju blocken från en av mina kviltgrupper när jag flyttade hem från USA och satte sedan ihop blocken till en kvilt.  Jag har visat kvitlen i Galleriet men jag tror inte att jag har beskrivit den här.

Vill du läsa mer och se lite mått m.m så klicka här:

Shoreline Quilters quilt, instruktioner.pdf (414,67 kb)

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr