Tre nya videor från mig, Marie Hellbergh

De tre nya videor som jag nu har gjort handlar om Top-piecing och då i första hand Flygande Gäss (Flying Geese) som vi har och säljer på hemsidan. Den första videon handlar om hur man syr Top-piecing. Top-piecing-mönstren finns i många varianter, detta är bara ett av dem. Här är några exempel.

Surprise star
Lovers Chain
Video nr 1

Den andra videon handlar om hopsömnaden av bordstabletten inklusive en ”falsk” kantavslutning som kan vara användbar när man ska många bordstabletter tex. Då slipper man sy på kantavslutningen separat.

Video nr 2

Den tredje videon handlar om kviltningen. Jag pratar både om raksömskviltning med övermatare, friahandskviltning och lite om hur man kan använda en Linjalfot (ruler foot) med en speciell kviltlinjal.

Video # 3 kviltningen

Här hittar du måtten till min bordstablett: https://qbtextilia.se/wp-content/uploads/2022/02/instruktione_och_matt_toppiecing-flygande-gass.pdf

Jag uppskattar att om du tycker om videorna att du ger tummen upp och gärna prenumererar på min You Tube kanal.

Om du beställer ett paket med Little Foots New Flying Geese 3″ FS540 så skickar jag med kopior på mina mallar också. Detta gäller så långt lagret räcker av FS540.

2 svar på ”Tre nya videor från mig, Marie Hellbergh”

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr