the Gypsy Quilter Freezer Paper Heavier Weight – 50 ark

163,00 kr

the Gypsy Quilter Freezer Paper Heavier Weight – 50 ark fungerar  bra för att göra mallar.  Papperet är något kraftigare än P3 Designs Freezer Paper – 25 ark. Det går också att skriva på Freezer Paper med en bläckstråleskrivare.
Paketet innehåller 50 ark av kraftigt papper med måtten 8.5″ x 11″ (21,5 x 28 cm)

 

I lager (kan restnoteras)

Art. nr. gypsy_quilter_freezer_paper_heavier_weight-50_ark Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

the Gypsy Quilter Freezer Paper Heavier Weight – 50 ark

Ursprungligen var Freezer Paper, eller fryspapper, tänkt till att användas för att bevara fryst mat men nu används det även för en rad andra kreativa ändamål framför allt inom lappteknik och kviltning. Freezer Paper är belagt med ett tunt skikt av PE-plast.

Freezer Papper fungerar väldigt bra för att göra mallar. Allra bäst fungerar de kraftigare varianterna. Du kan rita upp dit mönster på papperets matta sidan, skära längs linjen  och sedan stryka fast det på tyget. Det här gör det möjligt att skära ut perfekta former av tyg  att använda som applikationer men det gör också tyget stadig och därför lättare att skära. En extra fördel är att det går att återanvända flera gånger, det är bara att dra loss från tyger och stryka fast på nytt.

Det går också att skriva på Freezer Paper med en bläckstråleskrivare, klipp ut lämplig storlek och se till att skiva på den matta sidan.

 

Du gillar kanske också…