P3 Designs Freezer Paper – 25 ark

139,00 kr

Freezer Paper fungerar väldigt bra för att göra mallar. Det går också att skriva på Freezer Paper med en bläckstråleskrivare.
Paketet innehåller 25 ark med måtten 8.5″ x 11″ (21,5 x 28 cm)

 

I lager (kan restnoteras)

Art. nr. p3_designs_freezer_paper_25_ark Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

P3 Designs Freezer Paper – 25 ark

Ursprungligen var Freezer Paper, eller fryspapper, tänkt till att användas för att bevara fryst mat men nu används det även för en rad andra kreativa ändamål framför allt inom lappteknik och kviltning. Freezer Paper är belagt med ett tunt skikt av PE-plast.

Freezer Papper fungerar väldigt bra för att göra mallar. Allra bäst fungerar de kraftigare varianterna. Du kan rita upp dit mönster på papperets matta sidan, skära längs linjen  och sedan stryka fast det på tyget. Det här gör det möjligt att skära ut perfekta former av tyg  att använda som applikationer men det gör också tyget stadig och därför lättare att skära. En extra fördel är att det går att återanvända flera gånger, det är bara att dra loss från tyger och stryka fast på nytt.

Det går också att skriva på Freezer Paper med en bläckstråleskrivare, klipp ut lämplig storlek och se till att skiva på den matta sidan.

Paketet innehåller 30 ark av med måtten 8.5″ x 11″ (21,5 x 28 cm)

Du gillar kanske också…