Ett nytt mönster från Marie Hellbergh

Ett nytt mönster från mig har sett dagens ljus!
Jag har haft funderingar på denna julkortshållare i flera år men i år blev den verklighet!

Jag broderade en gång för måååånga år sedan en julkortshållare som vi har använt sedan dess. Vi tycker fortfarande att den är fin men det tråkiga med den är att alla korten hamnar i en hög så efter vi har läst korten så ser man inte alla fina kort.
Jag har sett en del liknande idéer på nätet men inte hittat just den som jag ville ha. Men nu är den verklighet och jag väntar bara på att korten ska komma:)

Jag har använt ett grått tyg som botten, Brighton 4611-121, Thermolam Plus som mellanlägg. Heat’n bond Lite har jag använt till applikationerna.

Om du vill beställa mönstret så kan du antingen köpa en papperskopia eller så kan du ladda ner den direkt och slipper då frakt plus att mönstret är lite billigare. Klicka här för att komma till beställningssidan.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr