Hur jag designar och syr en kvilt, del 8

Hur jag designar och syr en kvilt, del 8

Bellas Stjärna kallar jag denna stjärna. jag vet inte om det finns ett namn på den ute på Internet men eftersom mitt äldsta barnbarn ska få kvilten passar det att kalla den Bellas stjärna! Vi har nu fått ordning på videon och du kan titta på den här eller på YouTube. Tack Håkan för redigering och Pavo för musiken!

Jag hoppas att instruktionerna gör så att du provar att sy en stjärna. Det är kul!

4 tankar på “Hur jag designar och syr en kvilt, del 8”

    • Kul att du vill prova. Jag gillar också sån här sömnad väldigt mycket. Berätta hur det går!

      Svara
  1. Vilken fin stjärna. Inspirerande och en fin och bra instruktion. Men jag vet ju att du är duktig o pedagogisk. Lilla tygbiten…kallar jag flärp😊

    Svara

Lämna en kommentar