Nya mönster från Textilia

Jag har nu lagt ut mönstret Håkans skärmatteväska på hemsidan, äntligen…. Det har funnits färdigt sedan september men först nu kommit ut.


Väskan består av en stadig  ”vägg” med fickor på båda sidor för skärmatta och linjaler av olika slag. Inuti har jag använt Flexi Firm eller Fast2Fuse, ett stadigt mellanlägg med klister på båda sidor. Jag har det i butiken men det finns inte ännu på hemsidan så fråga efter det per mail eller telefon. Beställer du andra varor kan du fråga efter det under ”övrigt”.

För någon vecka sedan fick jag hem ett härligt plastat bomullstyg, lite som vaxduk men smidigare och tunnare. Det kliade i fingrana direkt och jag funderade på vad som skulle sys. En av mina döttrar hade i somras påmint mig om en väskmodell som jag sydde för väldigt länge sedan men som hon fortfarande hade kvar och använde. Denna kom jag ihåg och slog ihop tankarna och det blev då mönstret till ”Den Lilla runda”, en necessär (eller annat) där man kan ha flaskor typ, hårskum, hårspray etc. stående i väskan.


Tyget räckte också till för att sy en liten sminkväska typ Christls lilla necessär men det är inte med på mönstret

 

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr