Syfestivalen i Älvsjö, november 2010

Just nu sitter jag på hotell vid Stockholmsmässan. Efter flera dagars packande har jag och min man dragit en kärra fullt med varor hit för att imorgon torsdag göra i ordning vår monter A35:17

Förutom tyger både i hela rullar och mindre bitar har jag med mig mycket linjaler och verktyg. bl.a Marti Michells mallar, linjaler och böcker, vanliga linjaler i både cm och tum, ja ni vet ju vad jag brukar ha med:)


Mallarna Strippers som passar till 2 1/2″ remsor t.ex. Jelly rolls


boken om Log cabin blocks med Martis mallar och metoder.

Jag har fått hem s.k. tubular frames för väskor (typ Mary Poppins väska). Jag har också fiffiga väskmallar, 3 olika, där man med samma mallar kan sy flera olika väskor. Likaså har jag på prov tagit hem ett stabileringsmaterial för väskor


Tubular frames.


En av väskmallarna från Clover

Både Ulla Eriksson och jag har nya mönster som jag har med förstås:) Ullas ena mönster Punctuation (löparen är inspirerad av ett tyg med samma namn, det är ett tyg med fyra olika svartvita mönster och olika färgade ” biljetter” mellan dem) har jag ingen bild på än tyvärr men min Lilla Runda ser du nedan. Den är sydd i ett plastat tyg som yttertyg och bomullstyg som foder och fickor.

Vi ses på mässan!

 

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr