Nytt mönster från Marie

Nytt mönster från Marie

Jag har nu gjort klart mitt nya mönster på en stickväska. Ja, jag vet, jag stickar lite också…..


Denna väska har fickorna på utsidan så stickor och annat inte trasslar in sig med garn och projektet som jag arbetar på. Den ena sidan har mindre fickor och den andra sidan har en stor ficka för tex ett mönster.

Det är In-R-Form emellan tygerna ( det är samma material som Soft and Stable by Annie fast med klister på båda sidor). Den finns både med och utan klister men jag har här använt den med klister. Den går lätt att sy i och är stadig och lätt.


Jag sydde den blå först mest för att prova de nya metallhandtagen som vi har fått hem nu. Den kändes så bra så det fick bli ett helt mönster:)

Vi försöker nu att lägga ut mina mönster även som PDF så du kan välja att köpa det fysiska mönstret eller ladda hem det. Att ladda hem går ju snabbare men du måste ha en skrivare hemma. Det blir också bra mycket billigare att ladda hem ett mönster eftersom det inte blir någon frakt + att det är lite billigare i inköp.

Snabbast går det om du handlar med Payson, antingen med kort, banköverföring eller faktura. Om du vill betala med förskottsbetalning via Swish eller bankgiro tar det lite längre tid eftersom vi då behöver kolla att betalningen har kommit in. Det kan ju dröja tills vi ser att du har gjort beställningen om vi tex är bortresta.

Vi har precis börjat och lägga ut dessa mönster och det kommer att ta ett tag innan alla mina mönster finns ute på detta sätt men om det är något du vill köpa som inte finns där ännu så hör av dig så fixar vi det så snabbt vi kan.

 

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr