Quiltköping 2018!!!

Quiltbutik Textilia kommer att ha en liten monter på Quiltköping för första gången på många år.

Den kommer att vara bemannad av Håkan och en dotter och svärson. Jag, Marie, kommer att vara där ibland:).

Eftersom vi har en så liten monter kan vi inte ha med oss så många saker men vi kommer att ha en del och vi kommer också att ha en del bra erbjudanden. Bl.a. på böcker, Top-Piecing-mönster och stora skärmattor. Vi har inte allt helt klart för oss ännu, allting tar tid i dessa dagar:)

Om du vill ha något särskilt eller bara vill göra det enkelt för dig så kan du beställa i förväg och klicka i Hämta på Skördevägen (fast du skriver i meddelanderutan att du vill hämta på mässan) Då kan vi packa och ta med oss och eftersom du har betalt så du kan bara hämta det.

Alternativt beställer du det av oss på mässan och hämtar upp dina varor några timmar senare. Vadd och mellanlägg kan vara en sådan sak som är bra att förbeställa!

Vi ses på mässan!!

2 tankar på “Quiltköping 2018!!!”

    • Hej
      De kostar normalt 629 kr men på mässan kostar de 550 kr. Vill du ha en kan du göra en beställning på hemsidan och ange rabattkoden ”stor skärmatta”så dras det av. Om du väljer fraktalternativet Hämta så slipper du fraktavgiften och skriv gärna i meddelanderutan Quiltköping. Om du beställer och betalar så tar vi undan den åt dig.Hälsningar Marie

      Svara

Lämna en kommentar