Mina kurser på Quiltköping

Jag har förstått att det har blivit en del funderingar och en del oro vad som har hänt mig eftersom vi ställde in mina kurser på Quiltköping. Jag tänker att det är lika bra att här berätta om det så behöver det inte spekuleras:)

I februari/mars upptäcktes det i Mammografin att jag hade suspekta celler i mitt ena bröst. Efter ytterliga undersökningar av röntgen och biopsi konstaterades att jag hade tidig bröstcancer/förstadier till cancer. Prognos är väldig god men jag var ändå tvungen att opereras, inte bara en gång utan två (de fick inte med allt första gången) och sedan strålning. Jag har tur att de hittade cancern så tidigt och att jag slipper cellgifter!

Jag är mitt uppe i strålningen just nu och åker alla vardagar till Borås och hem igen (ca 3,5 timma) för detta.

När Gunilla och jag behövde bestämma om kurserna och skicka ut brev till de anmälda deltagarna så visste inte jag hur jag skulle ha det tidsmässigt med strålningen och hur jag skulle må. Jag mådde väldigt dåligt efter varje operation och vågade helt enkelt inte ha kurserna ifall jag skulle må dåligt av strålningen också. Jag är otroligt trött just nu så jag är glad att jag ställde in dem.

Så vi ställde in kurserna förutom söndagens kurs Rådhusromantik som Ulla och Maria var vänliga nog att ta istället för mig.

Mer om Quiltköping i nästa inlägg.

Glöm inte att gå på mammografin när du blir erbjuden tid!!!!

18 tankar på “Mina kurser på Quiltköping”

 1. Hoppas på gott tillfrisknande! Själv är jag tacksam att de höjt åldern varefter jag blivit äldre! Har nu en gång kvar (om de inte höjer igen!) Sen får man boka själv vilket jag kommer att göra. Det är viktigt att hålla koll på detta elände!
  Hälsningar Anna-Greta Lindström

  Svara
  • Tack för din omtanke. Jag tror att jag har de bästa chanserna att gå ur detta med hälsan någorlunda i behåll som tur är. Jag är mycket tacksam för mammografin och kan inte förstå att de slutar vid så låg ålder. Jag visste inte att man själv kunde begära att få göra mammografi. Behöver man läkarremiss då?

   Svara
  • Tack för det. Jag kommer att delta i en del andra saker men just kurserna kräver ganska mycket både i förberedelser och under kursen. Jag är inte säker på att jag är alert nog just nu:)

   Svara
 2. Jag hade ju anmält mig till en kurs. Men jag fick gå en annan i stället. Det är helt ok. Huvudsaken att du blir frisk.
  Många Krya på dig hälsningar från

  Svara
  • Hoppas att det blir en jättebra kurs. Jag hade sett fram emot att ha kurser på Quiltköping. jag har ju inte kunnat det förrut med tanke på att vi hade butiken öppen samtidigt.

   Svara
  • Tack för omtanken. Det ska nog gå bra enligt vad doktorn säger. Bara jobbigt medan det varar.

   Svara

Lämna en kommentar