Mina kurser på Quiltköping

Jag har förstått att det har blivit en del funderingar och en del oro vad som har hänt mig eftersom vi ställde in mina kurser på Quiltköping. Jag tänker att det är lika bra att här berätta om det så behöver det inte spekuleras:)

I februari/mars upptäcktes det i Mammografin att jag hade suspekta celler i mitt ena bröst. Efter ytterliga undersökningar av röntgen och biopsi konstaterades att jag hade tidig bröstcancer/förstadier till cancer. Prognos är väldig god men jag var ändå tvungen att opereras, inte bara en gång utan två (de fick inte med allt första gången) och sedan strålning. Jag har tur att de hittade cancern så tidigt och att jag slipper cellgifter!

Jag är mitt uppe i strålningen just nu och åker alla vardagar till Borås och hem igen (ca 3,5 timma) för detta.

När Gunilla och jag behövde bestämma om kurserna och skicka ut brev till de anmälda deltagarna så visste inte jag hur jag skulle ha det tidsmässigt med strålningen och hur jag skulle må. Jag mådde väldigt dåligt efter varje operation och vågade helt enkelt inte ha kurserna ifall jag skulle må dåligt av strålningen också. Jag är otroligt trött just nu så jag är glad att jag ställde in dem.

Så vi ställde in kurserna förutom söndagens kurs Rådhusromantik som Ulla och Maria var vänliga nog att ta istället för mig.

Mer om Quiltköping i nästa inlägg.

Glöm inte att gå på mammografin när du blir erbjuden tid!!!!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr