Kvilten Sommarkänsla och GDPR!

Kvilten Sommarkänsla och GDPR!

Vad har de gemensamt? Inte ett dugg men jag behöver skriva och berätta att vi har nu lagt till vår Integritetspolicy till våra köpvillkor enligt vad vi är ålagda att göra.
Jag ville också visa min kvilt som äntligen är färdig. Jag tycker den ger ett så ljust och somrigt intryck så därav namnet.


Detalj av kvilten Sommarkänsla.

Om du vill läsa hela policyn så hittar du den om du klickar här.

Överdelen till kvilten Sommarkänsla sydde jag för flera år sedan(!) men nu är den kviltad och kantad så den är helt klar, YES!!. Jag använde en mindre Jellyroll (den hette inte så men jag kommer inte ihåg namnet på bunten) med 24 – 36 remsor á 2 1/2″ (ca 6,35 cm) och lika många av bakgrundstyget.
Det går naturligtvis att göra den större men ca 140 x 180 cm är ett ganska bra mått på en soffakvilt tycker jag.

Jag sydde ihop en remsa av bakgrundstyget med en remsa av de färgade tygerna. Sömsmånerna pressades åt de färgade tygerna och sedan skar jag rätvinkliga trianglar av remsraderna. Jag fick ut 8 trianglar, 4 åt vart håll, men om tygerna är lite smalare behöver man fler lika remsrader för att få ut till åtminstone 2 block.

Om du vill kan du ladda ner ett enkelt mönster på kvilten här.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr